Nieuwbouw

Bij aannemer Bouwwerken Van Broekhoven bent u aan het juiste adres voor de realisatie van uw nieuwbouwproject. Wij hebben de nodige ervaring in het realiseren van hoogwaardige woningen en appartementen om ook uw wensen waar te maken. Indien u dat wenst, kunnen wij u enkele architecten aanbevelen waarmee wij hecht samenwerken. Op deze manier wordt een vlotte communicatie en uitwerking gegarandeerd.

Wij bouwen in diverse stijlen, waaronder pastorie, modern, landelijk, ... Hierdoor zijn de mogelijkheden van uitwerking zeer uitgebreid.

Bouwwerken Van Broekhoven staat erom bekend grondwerken met de grootste zorgvuldigheid aan te pakken. Onder grondwerken verstaan we ondermeer: het graafwerk van kelders, het plaatsen van afvoeringen en rioleringsbuizen, ...

Ook voor metselwerken haalt u met ons dé gedroomde vakman in huis: of het nu gaat over het metsen van een aanbouw aan uw woning, tuinmuurtjes, tuinhuis, ... Wij weten er raad mee!

Wij leveren enkel de ruwbouwwerken van nieuwbouw. Voor andere werkzaamheden en afwerking regelen wij desgewenst professionele onderaannemers waarmee we nauw samenwerken.

Contacteer ons

Van Broekhoven Davy Bouwwerken BV

De Belder 40 
3640 Ophoven – Kinrooi
Gsm: 0475/ 21 69 46
info@bouwwerken-vanbroekhoven.be
BTW: BE 0750 506 717

 

Cookies en privacy